Äitiyslomalla on ollut ihana päästä välillä koko päiväksi touhuamaan jotain ihan muuta. Odotinkin innoissani I Love Me -messuja tänä syksynä. Varsinkin kun tiesin että Lumoan-osasto on ihan näytöslavan vieressä loistavalla paikalla ja muotinäytöskin tulee olemaan osaltamme täysin tuore juuri tehtaalta tulleen uuden malliston myötä.

Kun viikonloppu koitti laitoin innolla vihreän Iiris-mekon päälle ja valkoiset kengät mätsättynä pitsiin. Sitten vaan osastolle moikkaamaan Lumoan-tiimiläisiä. Kuhina kävi avaamisesta sulkemiseen koko päivän osastolla ja muotinäytökseen jonotettiin jo kauan ennen sen alkua. 70-luvun discomusan siivittämänä Lumoan-mallit näyttivät upealta lavalla ja moni näytöksen jälkeen tulikin kyselemään tuotteiden perään. Tänä vuonna teimme niin, että sisääntulossa oli jo saatavilla olevaa syysmallistoa sekä myös nähtävissä uudet tulevat mekot ja bleiseri.

Voit katsella kuvia ja lukea koko blogikirjoitukseni Lumoanstories-sivuilta.

Lumoan muotinäytöksen tunnelmaan pääset jo heti katsomalla tämän videon.